Welkom bij Home and Body!

 

Bij Home and Body gaat het vooral om je lekker in je vel voelen. Genietend met een kop thee op de bank van een huis dat lekker naar schoon is en ruikt, of van de net gevouwen schone was, nog geurend van het drogen in de zon, of schoon en lekker ruikend nagenieten van je bad of douche, in de spiegel genieten van je mooie gave huid of je goed en gezond voelen door natuurlijke vitaminen...  

Allemaal dingen om je een fijn gevoel te geven daarvoor hebben we een heel scala aan milieuvriendelijke producten, voor de persoonlijke verzorging maar ook voor je woonomgeving. 

  

 

 

persoonlijke verzorging Dit omvat een heel scala aan productgroepen: zeepvrije douchegel, shampoo's en verdere haarverzorgingsproducten, deodorant, tandpasta en andere mondverzorgingsproducten een complete verzorgingslijn voor mannen. 
  huidverzorging en cosmetica Onze op elkaar afgestemde huidverzorgingsproducten voor de verschillende leeftijden, huidtypen en -problemen behoren tot de top vijf van de wereld. En aangevuld met de bijbehorende cosmetica die gewoon de hele dag mooi blijft, zorgt dit voor een goed verzorgde, stralende look.
natuurlijke vitaminen Als je weet dat je lichaam de vitaminen en mineralen normaal gesproken uit je voedsel (met name groenten en fruit) haalt, is het niet meer dan logisch, dat je kiest voor vitaminen die van planten gemaakt zijn, op een duurzame manier verbouwd, geoogst en in korte tijd verwerkt tot de vitaminen die je lichaam nodig heeft.
  reinigingsproducten Schoonmaken is niet het leukste werk, maar het geeft wel een voldaan gevoel als alles je weer tegemoet blinkt en lekker schoon ruikt, een stralend witte was in het zonnetje, de glanzend schone vaat.... Wij hebben allerlei biologische producten om je te helpen deze klussen snel en makkelijk te klaren.

 

 

 

Een gratis account aanmaken? Volg de link naar onze Amway pagina. Hier kunt u eenvoudig uw account aanmaken en u heeft dan meteen toegang tot alle producten en de bijbehorende productinformatie. Uw bestellingen kunt u dan gewoon in uw winkelmandje doen, zodra u deze verstuurt gaat dit direct naar H&B en wij nemen dan contact met u op omtrent betaling en levering.

 

Heeft u vragen of problemen?  Of het nu over huidverzorging, welke vitamine moet ik kiezen of over een vlek in de was  gaat, wij helpen u graag verder. Stuur uw vragen gewoon naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Amway Ltd is in de jaren vijftig gevestigd in Michigan (US) en sinds 1978 in Nederland gevestigd. Inmiddels is Amway wereldwijd het grootste directe verkoopbedrijf. Normen en waarden staan hoog in het vaandel, net als milieubewuste producten en het steunen van goede doelen. Dit is met name voeding en scholing voor kinderen, zoals het programma power of five en one by one. Amway levert al haar producten met een 90 dagen 100% tevredenheidsgarantie. Binnen deze tijd kunt u het product gebruiken en mocht het u niet bevallen, stuurt u het product terug en krijgt u uw geld terug.

 

 

Volg ons ook op Facebook.