Persoonlijke verzorging

 

De persoonlijke verzorging omvat een vrij groot scala aan merken en producten. 

G&H REFRESH+™
G&H NOURISH+™
G&H PROTECT+™

Glycerine en honing zijn de voornaamste bestanddelen van deze producten. Zeepvrije bodywash om mee te douchen, een heerlijk geurende bodylotion, handcreme, deodorant, etc. Verzorgend, verfrissend en helpt de huid gehydrateerd te blijven.

 

GLISTER™ Deze productgroep omvat allerlei producten voor de mondverzorging, waarondereen multi-action fluoride tandpasta, die gaatjes helpt te voorkomen, bevat REMINACT™‡ silica. Dit is een effectief reinigingsingrediënt dat veilig polijst en de tanden reinigt om vlekken te verwijderen. Klinische testen hebben aangetoond dat regelmatig poetsen met Glister tandpasta, plak verwijdert en de tanden schoon en fris houdt. 
   HYMM™ Deze groep omvat allerlei producten voor hem, scheergel dat in schuim verandert bij het opbrengen en precisie scheermesjes voorzien van aloë vera strip voor een super glad resultaat. Maar ook specifiek op de man afgestemde persoonlijke verzorgingsproducten, zoals o.a. douchegel, deodorant en eau de toilette.
.  SATINIQUE™  

SATINIQUE™ is een innovatief merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor elk haartype en elk probleem. Wassen, verzorgen, stylen, er is een compleet scala op elkaar afgestemde producten voor ieder haartype.

De volgende resultaten zijn bewezen in onze laboratoria:
- Smooth Moisture maakt het haar tot 6x gladder
- Color Repair maakt het haar 9x sterker
- Color Repair Shampoo zorgt dat uw kleuring tot 45 keer wassen houdt .... en meer!

 

.

 

 

Amway Ltd bestaat is in de jaren vijftig gevestigd in Michigan (US) en sinds 1978 in Nederland gevestigd. Inmiddels is Amway wereldwijd het grootste directe verkoopbedrijf. Normen en waarden staan hoog in het vaandel, net als milieubewuste producten en steunen van goede doelen. Dit is met name voeding en scholing voor kinderen, zoals het programma power of five en one by one.

Een gratis account aanmaken? Volg de link naar onze Amway pagina. Hier kunt u eenvoudig uw account aanmaken en u heeft dan meteen toegang tot alle producten en de bijbehorende productinformatie. Uw bestellingen kunt u dan gewoon in uw winkelmandje doen, zodra u deze verstuurt gaat dit direct naar H&B en wij nemen dan contact met u op omtrent betaling en levering.

Heeft u vragen of problemen?  Of het nu over huidverzorging, welke vitamine moet ik kiezen of over een vlek in de was  gaat, wij helpen u graag verder. Stuur uw vragen gewoon naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Amway levert al haar producten met een 90 dagen 100% tevredenheidsgarantie. Binnen deze tijd kunt u het product gebruiken en mocht het u niet bevallen, stuurt u het product terug en krijgt u uw geld terug.