Contact

 

Home and Body is de productinformatie pagina van René en Anita van Vliet, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel (Z-H).

Wij zijn telefonisch bereikbaar via:
06-48114507 - Anita
06-48108294 - René

en per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

     
Wij verkopen uitsluitend de producten van Amway. Deze kunnen wij door heel Nederland naar u verzenden en als u in de buurt woont kunt u ze uiteraard komen ophalen of wij brengen ze bij u thuis.Voor meer informatie over de diverse producten en uw bestellingen kunt u hier een gratis account aanmaken.
     
 

Wij zijn geïnspireerd door de visie van Amway:

Mensen helpen een beter leven te leiden: Dat is waar wij voor staan en wat wij doen. We verwezenlijken onze visie door mensen overal ter wereld te helpen hun potentieel te ontdekken, hun doel te bereiken door betere producten en zakelijke mogelijkheden aan te bieden en te delen voor de toekomst. We zijn trots op ons streven naar bedrijfskwaliteit, onze aandacht voor mensen en hun omgeving, en onze zorg voor het milieu, omdat we ernaar streven te doen wat juist is, en niet zomaar doen wat "werkt".

 

 

 

Amway Ltd bestaat is in de jaren vijftig gevestigd in Michigan (US) en sinds 1978 in Nederland gevestigd. Inmiddels is Amway wereldwijd het grootste directe verkoopbedrijf. Normen en waarden staan hoog in het vaandel, net als milieubewuste producten en steunen van goede doelen. Dit is met name voeding en scholing voor kinderen, zoals het programma power of five en one by one.

Een gratis account aanmaken? Volg de link naar onze Amway pagina. Hier kunt u eenvoudig uw account aanmaken en u heeft dan meteen toegang tot alle producten en de bijbehorende productinformatie. Uw bestellingen kunt u dan gewoon in uw winkelmandje doen, zodra u deze verstuurt gaat dit direct naar H&B en wij nemen dan contact met u op omtrent betaling en levering.

Heeft u vragen of problemen?  Of het nu over huidverzorging, welke vitamine moet ik kiezen of over een vlek in de was  gaat, wij helpen u graag verder. Stuur uw vragen gewoon naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Amway levert al haar producten met een 90 dagen 100% tevredenheidsgarantie. Binnen deze tijd kunt u het product gebruiken en mocht het u niet bevallen, stuurt u het product terug en krijgt u uw geld terug.